ΑΦΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΟΕ

Έμφαση στην ποιότητα, εξυπηρέτηση & αμεσότητα

ΑΦΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΟΕ

Προφίλ ΕπιχείρισηςΗ ιστορία της οικογενειακής μας επιχείρησης ξεκινά το 1996, με την λειτουργία του καταστήματος ειδών υγιεινής στη Βέροια.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέρνει και αποκτά σημαντικό μερίδιο στην τοπική αγορά, αυξάνει διαρκώς τον κατάλογο των προιόντων της και αρχίζει συνεργασίες με προμηθευτές από όλη την Ελλάδα και με γνωστούς οίκους του εξωτερικού.

Με την πάροδο των χρόνων, η διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρησή μας, αποκτά σημαντικό μερίδιο στην τοπική αγορά αλλά ταυτόχρονα αναπτύσσει και νέο δίκτυο στους όμορους νομούς και όχι μόνο.

Η διεύθυνση αλλά και το προσωπικό της επιχείρησής μας, διαθέτουν πλέον μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο, είναι πάντα φιλικοί και εξυπηρετικοί, αναλύοντας και προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Στις μέρες μας, παρά την κρίση και την πτώση του κατασκευαστικού κλάδου, η επιχείρηση συνεχίζει να δίνει βάρος στην εμπορία ποιοτικών, λειτουργικών και καλαίσθητων προϊόντων ενώ παράλληλα διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της.

Photo Gallery

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
τηλεφωνικά, με email ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα

+30 2331026353, info@plakaki.com